Friday, June 26, 2009

u Are FiRed, BoS!!!!

waaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! (sila baca dengan gaya geram, okeh. dan untuk penghayatan yang lebih,sila tarik rambut anda sambil menhentok2 kepala anda di dinding berdekatan..tak pun, anda juga boleh mencuba berlari dengan selaju yang mungkin dan buat tujahan kepala ke dinding..mungkin cara tersebut lebih berkesan di kala ini..haihh...). kije yang terAMAT banyak..diulang..terAMAT2 banyak..i really hate kerja yang dilonggokkan di meja pada saat2 akhir oleh 'bos' kita..kenapa la tak bagitau awal2, buleh aku try setelkan dari mula lagi.. ini tak,ahad nih dateline, semalam baru nak bagi kat aku.. (owh, mungkin lebih seswai jika aku melaga2kan kepala dengan 'bos'ku nan satu itu dengan cara yang terlebih dari mesra... beliau memang seorang makhluk yang unik.. mujur la dia bos, kalau tak,memang dah lama aku fire ikut mode otomen. atau dengan cara yang lebih selebriti, aku akan mengatakan 'U ARE FIRED'.. buleh yek abang donald trump..huh!) maka dengan ini,terpaksalah aku menarik diri dari acara yang telah lama rakan2 sekerja aku plan.. acara ZOOM IN PENANG.. bohoohoo.. sedey ah..wargghhhhhh!!! tensi sehh..

Wednesday, June 24, 2009

NeW shaDe of BlacK

PERHENTIAN AMAT BEST!!!
buiyyaa!!


in total, i saw...

~4 turtles
~1 baby shark (from afar, thank GOD!!)
~lotsa nemo fish
~but this fish is my fevret of all time (sm taraf perminatan cam nemo)
memperkenalkan........ini adalah parrotfish..and kat perhentian, parrotfish yang chantek tu berwarna pink n purple with a dash of blue. one thing i like about this fish is, it always 'smile'..cute sangat mulut dia tuh (see the top pic)..hahaha

dan sebagai buah tangan, aku beli botol2 kecik yang kosong untuk aku isi dengan corals that i collected from the beach..hasil kraftangan aku tuh..well, i'm really happy with the outcome..

owh..i forgot to mention,sekarang aku dalam mode greyscale..gara2 too much time in the sun..hahahha..but i dont mind atall..

Thursday, June 18, 2009

uNdeR the SeA..La~la~la

perhentian!!! here i come..
malam nih da nak bertolak..
cant wait!!
.
.
.
dah ketagih nak snorkel..
.
.
.
1st time snorkel dulu,waktu sampling ngan DrE..
~Eamy,aku tak nampak pon ikan2 nemo tuh..bila dah abih sampling and tengah kemas2 barang, baru ko mention yang ko nampak banyak nemo kat site sampling yang ke2 tuh..aku pon mushkil sepenuh hati..nape aku tak nampak pon ikan2 tuh?..aku tak pegi site tu ke? tapi kan kita satu bot jek..nape lak ko leh pigi tapi aku tak pigi lak kan?..haih..nape la ko xbagi cadangan untuk pake lens awal sket..nih da abih trip baru ko nak gitau aku..~~~haih~~~pepn,memori 'tupis' amat berkesan di hati ini..even to this moment..hahhaha..(pe la josh nih..slalu wat lawak poyo yang innocent kunon..)
pepon, this time, i'll enjoy the nemo k..hahhaha

Tuesday, June 16, 2009

g0 sLow, bRain!! g0 sLoW


hoh!!

dan hoh lg...


menci ah wktu seb0k nih..

rs cm nk jdik refree jek..

tiup wisel n wt tnda T (bkn tnda satu jari btuah,oke) ..

suh sume benti n enjoy the TIME OFF


BOLEH TAK!!!!

Monday, June 15, 2009

tHinK ouT of tHe BoX


huh..bdn xsehat..


perut sakit..

nk tmuntah pon de gak..



nih musti gejala mls nk wt kije..

------> aku mau pecat otak aku..

Thursday, June 11, 2009

WarniNg!!! iNi entRi Emo



hoh!!!!!

nyampah ah wt kije..

sume nk last minit..

mau pecah aja kapala ini..

23hb june - poster, 26hb june - online repot geran, 13hb july - present geran

hoooooohhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!

roUgh WindS do ShakE the Darling Buds of JunE

rumah menjadi serabut...

malas mau pulang...

manusia2 di rumah memang tabah (maybe mereka telah berjaya menguasai teknik hati kering dengan pertapaan di rumah tersebut..)

owh..
hatiku memang kagum..
tepuk pengakap untuk kalian semua..

Monday, June 8, 2009

Mari kiTa SimBah Air bYk2..

i'm just curious...

what is the best way to --------------------------------->

the 'hate' in myself is eating up almost all of my energy..

and i cant take it any more..

klo la ada pemadam doremon, nk jek aku pnjm utk pdm segala ke'benci'an nih..