Wednesday, June 24, 2009

NeW shaDe of BlacK

PERHENTIAN AMAT BEST!!!
buiyyaa!!


in total, i saw...

~4 turtles
~1 baby shark (from afar, thank GOD!!)
~lotsa nemo fish
~but this fish is my fevret of all time (sm taraf perminatan cam nemo)
memperkenalkan........ini adalah parrotfish..and kat perhentian, parrotfish yang chantek tu berwarna pink n purple with a dash of blue. one thing i like about this fish is, it always 'smile'..cute sangat mulut dia tuh (see the top pic)..hahaha

dan sebagai buah tangan, aku beli botol2 kecik yang kosong untuk aku isi dengan corals that i collected from the beach..hasil kraftangan aku tuh..well, i'm really happy with the outcome..

owh..i forgot to mention,sekarang aku dalam mode greyscale..gara2 too much time in the sun..hahahha..but i dont mind atall..

10 comments:

nad capulet said...

wow. bestnya. baby shark?gulp!!tapi memang cantik kan ikan2 tu semua.cam geram ja tengok..rasa nk picit2 kan?hahaha.

~~DucKneSs~~ said...

hahha..
ko nih..
asal cumel n cantik ja,msti nak picit2..
hahaha..
jom ah nad..
wat ah trip pi mana pulau..
aku join,kompem..
~~island mania skang nih

lol said...

sib baik korg tak jmpe aku... if not kne picit2 la aku

zAkiAh_AbDuL said...

WOahhh nak pegi jugak!! cuti cuti msia mmg bes! huhuh

~~DucKneSs~~ said...

~lol
hahahah..baek ko bjaga2..kang kena picit,aku tak bertanggungjawab..
aku tolong gelak jek..

~zack
tu ah kn..best woo..meh kita suh nad organize trip..baru bertambah best..kan..kan?

zAkiAh_AbDuL said...

mane gmba baby shark? ;p

~~DucKneSs~~ said...

xsempat amik gambar la..
just nampak dalam 5 saat ja..
terpegun gila..
walopon dia baby,tapi dia amat besar!!

Hint PerihaL said...

PERGHH..KO DIVE KER?DA LAMA XDIVE DUHH~~

~~DucKneSs~~ said...

mne de..aku brenang pon xreti..hahha..skodeng dari permukaan laut je..hahhaa..

ko reti dive ke?jeles dowh..bla ko mik lesen?

Hint PerihaL said...

baru jer..masa thn dua..2006 kot.