Friday, July 3, 2009

diArY KaKi WaYanG: part 1

blogger-emoticon.blogspot.com yohooooo...
ntah kenapa aku gumbira hari ni..well,actually sepanjang minggu nih aku gumbira..after a week of struggling to finish my boss' dateline,aku da buleh bergumbira sementara sebab bos berada jauh nun di seberang Laut China Selatan..haih~~ (still nak ngeluh walopon sume da habes..hahha..teruk tol aku nih).. dan aku mengaku minggu nih aku banyak mencuri tulang, obviously inilah reason kegembiraan aku.... hahhaha..alangkah bestnya perbuatan mencuri ini..hahhaahaha..

blogger-emoticon.blogspot.com

btw,entri hari ini aku nak ceritakan tentang kegilaan aku yang baru...aku panggil kegilaan ini sebagai '3D Mania'..

waaa..aku semakin addicted dengan filem2 3D..hahaha..best..tengahari tadi, aku dan Geng Gagak Hitam telah menjalankan aktiviti mencuri tulang sekali lagi..

lokasi :Gurney Plaza,Penang (sebab situ je yang ada 3D punya show)..
filem : Ice Age3 (3D version)..
waktu tayangan : 1tengahari..

nice story though..tapi,as usual,aku xsuka watak Sid (benda cam memerang tuh) and tupai gila yang tak bernama tuh..hah..tengok domoi dia saja aku dah geli..yuks.. (buat yang xtau, domoi tuh spesifik utk idong babi..tapi lebeh kurang sama geli jek bila aku tengok hidung tupai tuh)..tapi,overall,okeh la cite tuh..the truth is,i'm not that into Ice Age..cuma sebab 3D jek..
blogger-emoticon.blogspot.com
ps~~ untuk 3D mania yang seterusnya, aku dah xsabar untuk tunggu kedatangan cerita 'UP' from PIXAR..hahhaha..cant wait!! tapi kena biasakan diri dengan Gurney dulu..asek2 sesat je dalam tuh..hahhaa

7 comments:

zAkiAh_AbDuL said...

alaaa..kt gurney ada seoul garden kan? slurpp..teringattt :(

Nooreena said...

Salam. Wah, dah tengok Ice Aged 3! :)
Btw, adik di Penang ke sekarang?

Hint PerihaL said...

arini aku nk g mid valley..nk nengok ice age 3!!!~~~ yeah

nad capulet said...

ice age 3 rocks!!!haha. aku suka watak adik2 ellie tu. sumpah cacat.hahaha

~~DucKneSs~~ said...

~~z
pe yg best kt seoul grdn?haha..aku bru pes time g gurney senirik..slalu my sis yg bwk keta..so,as expected,aku sesat sket lam gurney tuh..hahha

~~kak nooreena
yup,da tengok..the movie was okay though..n yup..saya kat penang..nape?nak satang melawat ke?jemputlah..heheh

~~hint
3D gak ke weh?mania gile ah..kalah KRUmania zaman solu2..hahah

~~nad
hahha..da dapat agak yang ko akan minat watak derang..aku pon enjoy gelagat derang..sekor2 cam mangkok..hahhaa..cute..

zAkiAh_AbDuL said...

nad sgt suka kartun, thts soooo nad, hehe

~~DucKneSs~~ said...

hahahah..
yup..setuju!!