Monday, August 3, 2009

too long....

menilai balik semua dah telah aku coretkan di laman ni, aku rasa kagum..
banyak betol yang telah aku simbah dalam page bertuah ini..
kekadang benda yang aku xbincangkan dengan makhluk di sekeliling, semua terluah di sini..
rasa selamat untuk bercerita di sini sebab nobody really knows me here..
in a way, i'm exploring the real 'me'..
blogger-emoticon.blogspot.com
hahhaha
.
.
.
.
and after reading my latest entri.............
waa, banyak gila yang aku tulis..
sori kengkawan pembaca blog..
semua latihan mata tersebut tidak aku sengajakan..
sila bagi kad merah pada aku..
aku terima..
blogger-emoticon.blogspot.com




blogger-emoticon.blogspot.com
lepas nih aku akan tulis pendek2 jek..
akan menggunakan teknik menulis rumusan dengan sepenuhnya..
terima kasih atas sokongan anda..
tepuk2..
blogger-emoticon.blogspot.com

5 comments:

myself said...

tulis je la panjang2
aku suka membaca sebab ko dah penat tu
someone akan hargainya...

Hint PerihaL said...

yer,,nnt aku baca blk...apa yg ko tulis...aku nk ko terus danteuskan lagi..

~~DucKneSs~~ said...

~~myself
tengs weh..aku hargai sokongan ko..walopon pasni orang kata ko juling,bagi aku,ko tetap cun..tetap teratas dalam list..heheh

~~hint
hoh..cam tak eklas jek..kalo dah bias baca nanti,aku nak wat kuiz untuk ko..nak uji kefahaman..buleh?ngeh3

Hint PerihaL said...

BUAT LA..KLU KUIZ YG KO NAK buat ni..aku xheran..cam open book jer.kah3..

~~DucKneSs~~ said...

demi ko..aku rela gubah soklan kuiz yang tak open book punya..aku rela, demi ko..hahha..kang klo aku da remove entri tu,meaning,masa untuk stadi ko dah abih..understood?ngeh3