Monday, January 25, 2010

hidden note, hidden word, hidden heart

If only I could leave this note for him to read..
So that he would know what my true feelings were..
And still are..
Someone, please make him read this..
So that he’ll know..
So that I’ll know, he knows..



Assalamualaikum buat Incik Latib,

Semoga Incik sehat2 saja..Incik dah makan? Jangan dok diet sangat, Incik dah kurus banyak, nanti xhensem..Sebenarnya saya nak bagitau sesuatu kat Incik..Dah lama sangat saya dok terpendam, pekasam kompem kalah awai2..sebelum ni ingat nak biaq ja benda nih..Tapi peristiwa baru2 ni memang menduga perasaan..Saya dah tak buleh menampung gelodak jiwa dan perasaan lagi..Maka saya nak curahkan ja segala2nya kat sini..Harap2 Incik sudi membaca..

Incik, tolonglah bawak keta pelan2..jangan la dok bawak laju sangat..tiap2 kali naek keta ngan Incik, jari2 tgn ngan kaki memang cramp..sebab gabra sangat dengan ke’rempit’an Incik..dari dulu memang dah lagu tu..Tapi la nih, sebab dok chewi ngan keta ‘baru’, laju kemain Incik bawak..tau la tu ‘awek’ baru Incik..sapalah saya nih untuk bagi nasehat..tapi tak ke Incik sedih bila ‘awek’ Incik itu curang depan mata? Baru2 ni kan Incik nampak sendiri ‘awek’ Incik bercium di khalayak ramai..sungguh kurang sopan..malu saya nak tengok..tapi nak marah lebih2 pon, sume tu salah Incik jugak..sapa suh Incik dok kejaq sangat MyVi tuh..bukannya cun pon..laen la kalo BMW, lojik la sket nk kejaq2..pepon,saya bersyukur sebab ritu xjadi papa yang teruk..cuma muncung ‘awek’ Incik tu bertambah ja..Incik dan penumpang2 Incik suma xcedera hapa..saya pon tarik napas lega..bila Incik amik ‘bopren’ saya sebab ‘awek’ Incik masuk wad, saya xkata apa pon..saya bagi ja, sebab saya memang sayang Incik..

Awatnya Incik terkejaq atas bridge tu?dok kejan pa pon xtau..kan dah sedia tau atas bridge tu sibok..dok pulun jugak bawak laju..tau la Incik rindu nk jumpa saya,tapi,xyah la dok terkejaq2..saya tak lari aihh..tapi saya tau,sifat gelojoh Incik yang dok jadi punca semua tu..saya nak bagi kuliah suh insap pon,xleh dah..Incik kan galah panjang..dah ketegaq nak mampuih dah..xleh nak kata hapa dah..tepaksa pejam mata n biaq ja la..

Saya harap Incik tak marah atas luahan hati saya ni..Minggu depan, saya balik, Incik wat la nasik ayam lagi..ritu makan xpuas..hehehhe..tima kaseh..

Yang jujur,murni,sopan, ayu etc,
Anakmu….

10 comments:

aiXat.MR said...

jap.
nnt aku link kan ngan beliau..

*aku ade add beliau dlm facebook aku.

~~DucKneSs~~ said...

hahahha..gila punya the Flash la ko nih jat..laju je nk inteprem..

hahaha..silalah link cepat2..*cuak sensorang..

zalihazali said...

cool...aku plak jenis guy yang bawak keta tak laju...dan selamat. sebab, kalau terkesiden, banyak prosedur nak kena lalui (hospital, tow truck, insurans, polis report, lawyer, kedai bumper dll)...
so, aku malas untuk deal dgn semua tu, jadi aku mempreferkan diri ini untuk bawa dgn berhati2...wahahaha...tapi aku mmg suka lumba dgn myvi juga..wahahaha

semoga en latib cepat kembali pulang...dan segera membuat nasi ayam...

semoga semuanya ok...cool

~~DucKneSs~~ said...

ko lah idola aku..susah nak jumpa guy yg suka bwk slow weh..sume kaki rempit..leh la ko join aku,geng rempit 80km sejam kt highway..hahhaha..

btw,weh..sapa ko ah?nak bukak page ko asek kna block ja..care to give me ur address?

MagnusCaleb said...

oh perasaan yang melanda bagai ombak memukul menggapai cerun :)

~~DucKneSs~~ said...

hahhaha..dasat jugak perasaan ko magnus..pemahaman yg sungguh bagus..ultimate!!

hazali said...

http://tawaketawa.blogspot.com/

~~DucKneSs~~ said...

hahhahahah..weh..ko tukar nama ke?aku baru perasan..hahahhaha..baeklah..sudah tau..

nad capulet said...

hahahah.niceeee!!hang nk aku forward blog hang kat pak cik latib ka?hahaha

~~DucKneSs~~ said...

weh..buleh ka?plisssss..plissss la forward..hahhaa..ko akn tenangkan hati 6 org sekaligus..suma femli members aku sm ja nk bg nsht kt Incik Latib nih..