Monday, February 1, 2010

Nenek nenek si bongkok tiga..siang tido,malam pon tido..

Masa cuma bergerak satu hala..tak penah patah balik..yang buleh patah balik Cuma memori kita..waktu kita dok imbau kenangan silam, waktu tu sajalah masa dok reverse..pastu, lepas masa mengimbau tuh, anda akan berada di dunia nyata balik..masa dok berjalan lagu tu jugak..

Orang kata dekat2 nak kiamat nih, laju ja masa dok jalan..tup tup, da tambah lagi setaun..(ini bukan krisi pertambahan umor..aku cool je ngan pertambahan usia..This is me apa..no sweat..)

Tapi apa yang hangpa buat kalo umoq hangpa bertambah dengan terlalu banyak dalam masa yang singkat? Pening? Jangan..ini bukan teka teki.. meh aku pejelas sket..

Normally, bila orang sambut besday, cuma setaun ja yang bertambah..tapi bila turn hangpa, sekali besday, 5 taun bertambah pada usia hangpa..aku tak maksudkan bagi makhluk2 yg lahir pada 29 Februari k..ini serius..apa yang hangpa akan buat kalo suma tu jadi kat hangpa?

Aku tengah mengalami semua ni..amat seksa..amat sedih..i would give anything to turn back time..its a real pain when we age too early for our time..

6 comments:

aiXat.MR said...

selamat hari lahir ke-30.
sekian.

~~DucKneSs~~ said...

lmbt agi la weh..sila cuba semula pd bulan 6 keh..hahhaha..

hazali said...

hargai la masa2 terindah bersama2 keluarga dan rakan2...yg penting amik gbr sebagai kenangan. (btw, duck, aku dapat hadiah jam tgn wei...happy 10x ok)

~~DucKneSs~~ said...

hahahhaa..kalo aku de kamera cm ko,memang da lm aku photomania..tp nk wt gane..maseh dlm proses menabung lgik..

huwahhhhhhhh..dpt jam tuh..best tol..sapekah gerangan yg baek hati tuh?ada chance tak utk aku dpt jam tgn gak?

hazali said...

takpe, ko pi kumpul duit banyak2 ok, nanti kita boleh shoot sama2...hehe

ada chance sekiranya ko minta pada pakwe ko, or minta dari sapa2 la...

kawan aku yang bagi...huhu.

~~DucKneSs~~ said...

nk kawan ngn kawan ko tuh jugak,buleh?
bak la no tepon dia..hahhahaha..

mau gayut2 ngan dia..by time besday aku,musti kami da kamceng n dia pon bagi jam jugak kat aku..strategik xplan aku nih? ehheeee