Friday, February 12, 2010

drastic action needed, NOW!!!

weh..ini adalah masalah terbaru..


apa yang hangpa semua akan buat kalo dapat sorang kawan chat baru yang amat menyampahkan?

i mean, amat amat amat amat amat amat amat menyampahkan!!

trust me..

sendiri cakap, chat hanya untuk berkawan..
ye lah..aku malas nak ber 'I-you'..aku-hang sudah..senang..
tapi WTF bila hang cuba2 korek rahsia aku..identiti aku..dan gelakkan aku..

well,it's not funny okeh!!

bila aku tanya basic info about dia,sebok2 pulak dok muhong sana, muhong sini..

perasan celebrity la tuh..huaktuihhhhhh *meludah dgn rasa geram

well, i don't actually care, okeh..
nyesal aku tegur dia lam chat room ritu..
haish................

Friday, February 5, 2010

Greyscale??!! Where are all the colors??!!

Greyscale.. aku cuma tau perkataan tu wujud bila stat belajar nk print kertas2 assignment kat UMT dulu.. hahhaha.. ye la,xkan nak print color kot.. mau kopak bank aku.. greyscale sudah..

Aku juga pernah bagi nickname kt kwn aku ‘Greyscale’.. suma gara2 dia xtau apa itu greyscale waktu dah 3rd year.. hahhaha.. xde insuran tol mulut aku nih.. weh Greyscale, hope u’d be a great mother to ur coming little one.. hehehhe

Pepon,kali ni bukan sebab aku nak ngumpat kawan aku tuh.. aku saja ja nak tulis entri.. dok tengok semua orang asek hapdet ja tetiap 2 3 ari.. jeles pulak.. knapa la aku susah nak hapdet.. tetiba aku teringat kawan aku penah cakap

Orang yang ada blog ni sebenarnya xdak life


Apekeheinye? Bukan ke disebabkan ko ada life, so banyak yang terjadi kat ko, so, ko nak la kongsi semua tu dengan kawan2 ko? Kan? Betol la teori aku kan? Sapa sokong aku, sila angkat tangan sekarang.. ya, sekarang! Hahhaha..(gilak)

Mungkin sebab tu la aku jarang hapdet aku punya blog..life aku sekarang cuma >>>

Bgun pagi – pi keja – sambil2 wat kija,men fb – lunch – smbil2 wt kija,men game – balik kija – kekadang pi jogging/panjat bukit – malam,lepak dpn tv – tido

Tu lah rutin aku tetiap ari bekerja.. untuk hujung minggu pulak, kalo aku xbalik kampung >>>

Bangun tengahari (hahahhahah) – lunch – tgk cd –tgk cd – tgk cd – bc buku cita – mkn mlm – tengok tv – tido

Haih!!!!! Amat bosan bukan? Geng untuk bersukaria sudah takdak.. geng2 sekarang nih agak sopan dan suka ‘aktiviti rumah’.. huwahhhhh... BOSAN WEHHHH!!!!

So, di sini ingin aku tegaskan, aku memang xdak life weh..life aku suma in GREYSCALE.. yup..hitam dan puteh ja.. aku mau life yang ada warna-warni.. yang ada kilau2 cahaya.. mana mau carik? Bila life dah warna warni, baru la banyak idea buleh dikongsi dalam blog.. hahhaha.. tragis kan? Mau life yg colorful so det buleh hapdet blog.. no lah.. dets just one of the reason for my Quest for Color..

So, aku akan mulakan siri ekspidisi ‘Quest of Color’ dalam masa terdekat.. sapa mo join, sila daftar di sini ya!!

Monday, February 1, 2010

Nenek nenek si bongkok tiga..siang tido,malam pon tido..

Masa cuma bergerak satu hala..tak penah patah balik..yang buleh patah balik Cuma memori kita..waktu kita dok imbau kenangan silam, waktu tu sajalah masa dok reverse..pastu, lepas masa mengimbau tuh, anda akan berada di dunia nyata balik..masa dok berjalan lagu tu jugak..

Orang kata dekat2 nak kiamat nih, laju ja masa dok jalan..tup tup, da tambah lagi setaun..(ini bukan krisi pertambahan umor..aku cool je ngan pertambahan usia..This is me apa..no sweat..)

Tapi apa yang hangpa buat kalo umoq hangpa bertambah dengan terlalu banyak dalam masa yang singkat? Pening? Jangan..ini bukan teka teki.. meh aku pejelas sket..

Normally, bila orang sambut besday, cuma setaun ja yang bertambah..tapi bila turn hangpa, sekali besday, 5 taun bertambah pada usia hangpa..aku tak maksudkan bagi makhluk2 yg lahir pada 29 Februari k..ini serius..apa yang hangpa akan buat kalo suma tu jadi kat hangpa?

Aku tengah mengalami semua ni..amat seksa..amat sedih..i would give anything to turn back time..its a real pain when we age too early for our time..