Friday, February 12, 2010

drastic action needed, NOW!!!

weh..ini adalah masalah terbaru..


apa yang hangpa semua akan buat kalo dapat sorang kawan chat baru yang amat menyampahkan?

i mean, amat amat amat amat amat amat amat menyampahkan!!

trust me..

sendiri cakap, chat hanya untuk berkawan..
ye lah..aku malas nak ber 'I-you'..aku-hang sudah..senang..
tapi WTF bila hang cuba2 korek rahsia aku..identiti aku..dan gelakkan aku..

well,it's not funny okeh!!

bila aku tanya basic info about dia,sebok2 pulak dok muhong sana, muhong sini..

perasan celebrity la tuh..huaktuihhhhhh *meludah dgn rasa geram

well, i don't actually care, okeh..
nyesal aku tegur dia lam chat room ritu..
haish................

10 comments:

myself said...

IGNORE AJE.

Wahahahaha.

Masih ramai yang cool di luar sana.

Cik Benang said...

u ols, blok sudeh!
Dulu pernah sekali, aku maki je.
Tu lah, main2 lagi ngan CB.
Lalala...

~~DucKneSs~~ said...

~myself
tu ah kan..tgh cuba meng'ignore' tetapi kekadg ayt2 dia mmg memijak2 ati nih..
btw,suda tukar ke 'myself' balik ke?

~CB
huwah..CB memang dasat..u r my Lazer Idol..baeklah..tengs my idol..

pablo said...

jangan ambil terlalu serius insan2 seperti itu. layankan sekadar saja, mungkin lebih membawa keriangan dalam chatroom. :)

~~DucKneSs~~ said...

hohoho..itu sudah buat aku serik..takmo dah masuk chatroom..kne cri tmpt sohshel yg laen..hehe..any recommendation?

pablo said...

haha. di mana ada manusia, sentiasa bersamanya wujud masalah. sampai bila hendak mengelak dari menghadapi dengki dan benci yang mahu jadi raja di jiwa?

HangLiJo said...

saya sudah datang! hehe~

~~DucKneSs~~ said...

thanks hang lijo..

welkam2..

Z said...

aku paham how u feel bebeh! been in ur shoes.
aih, rasa nk lempang tau, tapi kt depan kite ade monitor pc jek la kan..hehe

kalau die nak menggatal lg geram kan..
tak pun,, die actually a stalker..aih, tumbuk nak..

~~DucKneSs~~ said...

z..jom tumbuk..huh.. ;p