Friday, February 5, 2010

Greyscale??!! Where are all the colors??!!

Greyscale.. aku cuma tau perkataan tu wujud bila stat belajar nk print kertas2 assignment kat UMT dulu.. hahhaha.. ye la,xkan nak print color kot.. mau kopak bank aku.. greyscale sudah..

Aku juga pernah bagi nickname kt kwn aku ‘Greyscale’.. suma gara2 dia xtau apa itu greyscale waktu dah 3rd year.. hahhaha.. xde insuran tol mulut aku nih.. weh Greyscale, hope u’d be a great mother to ur coming little one.. hehehhe

Pepon,kali ni bukan sebab aku nak ngumpat kawan aku tuh.. aku saja ja nak tulis entri.. dok tengok semua orang asek hapdet ja tetiap 2 3 ari.. jeles pulak.. knapa la aku susah nak hapdet.. tetiba aku teringat kawan aku penah cakap

Orang yang ada blog ni sebenarnya xdak life


Apekeheinye? Bukan ke disebabkan ko ada life, so banyak yang terjadi kat ko, so, ko nak la kongsi semua tu dengan kawan2 ko? Kan? Betol la teori aku kan? Sapa sokong aku, sila angkat tangan sekarang.. ya, sekarang! Hahhaha..(gilak)

Mungkin sebab tu la aku jarang hapdet aku punya blog..life aku sekarang cuma >>>

Bgun pagi – pi keja – sambil2 wat kija,men fb – lunch – smbil2 wt kija,men game – balik kija – kekadang pi jogging/panjat bukit – malam,lepak dpn tv – tido

Tu lah rutin aku tetiap ari bekerja.. untuk hujung minggu pulak, kalo aku xbalik kampung >>>

Bangun tengahari (hahahhahah) – lunch – tgk cd –tgk cd – tgk cd – bc buku cita – mkn mlm – tengok tv – tido

Haih!!!!! Amat bosan bukan? Geng untuk bersukaria sudah takdak.. geng2 sekarang nih agak sopan dan suka ‘aktiviti rumah’.. huwahhhhh... BOSAN WEHHHH!!!!

So, di sini ingin aku tegaskan, aku memang xdak life weh..life aku suma in GREYSCALE.. yup..hitam dan puteh ja.. aku mau life yang ada warna-warni.. yang ada kilau2 cahaya.. mana mau carik? Bila life dah warna warni, baru la banyak idea buleh dikongsi dalam blog.. hahhaha.. tragis kan? Mau life yg colorful so det buleh hapdet blog.. no lah.. dets just one of the reason for my Quest for Color..

So, aku akan mulakan siri ekspidisi ‘Quest of Color’ dalam masa terdekat.. sapa mo join, sila daftar di sini ya!!

11 comments:

Z said...

betol..aku pn rasa aku dh kurang life, hence the less blogging.
but lately aku ade mood sket nk tulis. hehe
cmon babe.

FATENEDAN said...

ok come here n hv a colorfull of 'grayscale' with me..n ur suvik, haidar...ahahahahhahaha..ko stay mana cik fizah duckness?

=)

~~DucKneSs~~ said...

~z
hahaha..mane de..aku slalu jek tgk ko hapdet..org gumbira nih slalu byk cite utk dikongsi..keh keh keh..kn Encik Sayang..*wink

~Faten
halah..tamo colorful greyscale weh..mau pelangi yg live punya..yg 'besar punya'..hahahha

aku kt penang ni..meh la pekena pasemboq..aku banja..

Cik Benang said...

Mau, mau dan mau!!!!

~~DucKneSs~~ said...

~CB
apa yg ko mau?makan pasemboq ke mo join jentera 'Quest of Color' aku? hahahha

FATENEDAN said...

oh!pasemboq..tesemboq air liur..hukhuk..

ooo..aku ingt ang kat sini..huhuhu..nnti aku plan kaw2..kami ske jek jln2 ni..ehehhehe..

niway aku stuju ngn ko part 'pasal kita ada life n not boring la maka kita de bbyk nk tulis dlm blog'..

tambah skit..kita xboring+ada life+a good story teller sbb tu kita own blog..ahahhahha..

~~DucKneSs~~ said...

hahahhah..ye..setuju!!

tp bg aku,aku nye life xbest sgt tp disebabkan aku nih pencerita yg amat bagus..*diulang amat bagus..maka ada la pulak blog aku..hahhaha..sape sokong aku?

welkam to penang..ada plan mo lepak,kabo aja..

pablo said...

:)

~~DucKneSs~~ said...

sudah singgah?tengs..

Z said...

ecceece...ader gk selingan En. Sayang di situ..hikhik..

~~DucKneSs~~ said...

hahahha..op kos la..itu major part of ur blog..heheh..i loike to read it,walopon buleh timbul rs jeles sket2..hahaha