Tuesday, April 20, 2010

hantu tanduk banyak

ilmu hide-n-seek yang ultimate

kalau dulu2, memang maen nyuruk la paling best.. sebab tak payah nak lari jauh2.. dok ja satu tempat, pura2 jadi batu.. aku kecik2 dulu debok comel sangat.. kalo sekadar nak lari kejaq mamak jual roti kaya tu memang aku tera.. naek bukit pun laju ja, gear 5 tu.. tapi kalo bab lain dari makanan,sori nek lori la.. memang tak buleh.. sumpah.. aku memang tak minat langsung men aci ligan (kejar2)..

tapi sekarang ni aku pasan aku dok jadi pulak cam budak2 dulu.. tetiap ari dok maen nyuruk2.. hahahha.. mau tau dengan sapa aku maen? aku maen ngan boss aku la.. apa hangpa kata? boss aku sporting??! huaktuihh (meludah ngan nada geram).. aku men sorang2 la.. boss bukan tau aku nyuruk.. tapi aku tau, musti dia pelik, bila tepon ja opis, aku takdak.. tepon pagi, takdak.. tepon petang, pon takdak jugak.. hahahhaha.. oleh itu, aku ingin nyatakan di sini:

BOSS, tolonglah pecat saya!! plis..

 aku rasa cmni la waktu men nyuruk2 ngan boss.. hangpa nak cuba?


aku penah terbaca ayat ni, tapi tak tau kat mana.. tapi lebih kurang camni la ayat dia..

Cuma orang yang tak buat kerja ja takut nak pi kerja

hahaha.. adakah itu aku? mebi and mebi not.. his management is off the roof.. dateline kerja 'itu' sepatutnya petang ni, esok baru dia bagitau kena buat ini, itu.. bukannya korek2 idong, buleh siap itu kerja.. haih.. perlu ke aku mengeluh ke sekian kalinya di sini? tak perlu kot.. banyak sangat dah entri pasal bos dalam blog nih.. kalo boss ada akaun blogger, kompem naya aku.. hahahha.. mintak simpang.. 


ps~boss ada kursus di Indon selama seminggu.. hiphip horee!!!

10 comments:

Cik Benang said...

Horrey! mari kita berpesta
*Sambil pakai costume catwoman (tetap kan nak woman)

~~DucKneSs~~ said...

ntah..nk pakai yg sexy2 aje..CB, u ols pakai costume Big Momma sudey..i pakai costume Chitara..okeh gitoo?

aiXat.MR said...

i cop costume yg takde costume tu!

~~DucKneSs~~ said...

aih?teka teki ke ni jat?

costume yang xde costume?

hmmmmmmmmmm

daisy.allie said...

saya maw cari bos anda.. maw report.. hahah~

~~DucKneSs~~ said...

huwahhh..daisy, u kne men nyuruk2 dulu, baru leh jmpa boss i..heheh

Z said...

bosssssss lihat ni, ada org kannn...haha

alahai, takut gak boss cmney..
bertabah lah, cari back up job ke..?

PHIRDOTE said...

like this cute blog ")

~~DucKneSs~~ said...

z
da try cari kije baru..but still syg wit this kije kos nk sambung meh..tp if SV xbest, merana gila..

how's ur work now, my dear?
jgn sedey2 k..pray for His guidance..

~~DucKneSs~~ said...

phirdote
thanks..do come again :)