Wednesday, August 18, 2010

my perfect life

hmmm..
kali ni aku nak berangan..
selalu dalam otak ja, xpenah dok gambaq betoi2..
nihh, aku nk boh gambaq seketoi seketoi..
biaq laju sket aku wat kija..
susah wooooo nak capai..
so, kena kija lebeh extra extra la..




meh sini aku detailkan penerangan tentang gambaq2 nih..

1) kereta idaman


ini BMW 5 series..mata dia hensem sungguh weh..lobang idong pon macho ja..sila perati no plet keta tu noh.. PJH176 tuh.. wana kelabu gelap+silver2 sket..aku tak tau nama pa warna tu, tapi yang sure, aku amat berkenan..kalo tengok keta ni waktu malam, uihhhhhhhh..cuba tengok mata dia, siap kening mahai tu..ziana zain pon kalah..aku memang suka cuci mata di jalan raya..tenang jiwa bila nmpak mata dia yang tajam tuh..* leleh



aku bayangkan aku yang bawak keta nih.. huishhhhhhhhhh..memang superb tiptop de vassss..waktu ni xdak la nak bawak 80km sejam..*dengan Cik PuDU buleh la 80, kalo tekan minyak banyak sangat aku takut dia hot..so, steady cik kekora.. nih, kalo bawak Incik Lobang Idong, dok ralit tekan minyak, sampai umah dalam masa setengah jam ja.. ekon pon kuat ja.. hahaha.. i'm in heaven..


************************

2) Mr Hubby


gambaq kiri tu waktu dok jenjalan animun/casual ngan aku..smart sungguh.. yang gambaq kiri pulak tu waktu official..mau la aku kunci dia dok lam umah..xleh kuaq..jeles weh..musti juling mata orang keliling usha laki aku tu..heheheh..walopon aku bangga, tp aku rasa jeles tu lagi hebat..


btw, nama dia nih Mr Daniel Sunjata..so hensem mehh.. for the time being, ini crush aku..untuk penerangan lebih lanjut, sila tenung muka dia dan anda akan paham.. *ayat itu bukan untuk si jejaka ya..cuma untuk si gadis manis..


**************************

3) Mrs Hunny

Mrs Hunny tu adalah aku la.. jangan la lambat pikap sangat.. xcool langsung weh..

yup..Sandy memang idola aku..lakonan dia amat cumel..macam aku..kalolah aku dapat body cam Sandy, huihh, memang hidup aku xde cacat cela ah.. n perangai dia yang cool+tak ayu amat berkenan di hati aku..marbeles..kalo xdapat bi-em-bebeyu, aku leh usahakan cari sugardaddy untuk dapatkan jugak Incik Lobang Idong..nothing is impossible when i'm Sandy..


*********************************

and last but not least, in my perrrfect life, musti la ada ini:

4) cute baby/babies



hahahhaha..ini amat amat amat amat amat lambat lagi yek..kompem..cuma dalam list tu nanti ada la..sapa yang xmo anak weh..


untuk komen yang lebih lanjut, aku xleh nak bagi sebab watak ni pon baru jek muncul dalam dunia idaman aku.. hahha.. 






so, tu lah my dream life.. keta hensom, hubby hensom, aku hensom, n baby hensom.. baru matching.. tak pa.. walopon jauh, ni lah yang naekkan semangat aku..


PIJAH, GANBATTE NE!!!!!
PIJAH, CAYOK2!!!!!

6 comments:

zalihazali said...

wahwahwah...best membaca impian2 kau la duck...impian berbuka pose takdake...hehe

alif zai mim ra said...

Sandy pun feveret gue yg amat!! nak tanya.. Mr Hubby tu sape? tak kenal la.. eheh.. gomen..

~~DucKneSs~~ said...

myself
ada muntah ijo tak? hahah.. impian berbuka xberkembang sangat list dia sebab taun nih xngidam pape pon..murtabak pon tak terasa nak makan..

~~DucKneSs~~ said...

azmar
Sandy best kan?!!!! em, Mr Hubby tu memang xterkenal pon..cuma penah jadi hero dalam pilem2 Hallmark je..tp stat jatoh chenta waktu tengok dia jadi guest actor dalam Lie To Me..dia jadi Dokto saiko yang curah asid dalam mata mangsa2 dia..heheh..cute kan? :)

HangLiJo said...

weyh... yg angan2 pertama tu pon aku bekenan gak.. lobang idung mmg menjadi pojaan hatiku..hehe

~~DucKneSs~~ said...

lijo
tu ah kan..jom amik sorang satu..aku cop wana kelabu gelap..ko nk wana pa?