Friday, September 24, 2010

introducing my Mr Him



ehem ehem.


hari ni aku nak cerita pasal my Mr Him.
ada orang request.
harap2 takdak orang muntah ye.
dengaq je la.
*wink


kan aku slalu boh gambaq kat memula entri aku.
dah donlod pon dari incik google pic pembuka kata.
tapi aku baru pasan




hangpa perasan dak?








dua2 tangan berbulu weh. bukan nak kata tangan aku takdak bulu. ada. tapi itu kompemlah dua2 tangan lelaki. dan dengan kompem, itu bukan aku. hahah.





tengok gambaq ni pon dah rasa jiwang kan? haha. no lah. 





ok, back to the main topic.
pasal Mr Him.


 (^__________^)

pic dia ada kat bawah ni.






























puteh ja.


hahaha.


aku pon tak jumpa lagi dia.

sabaq no.
nanti kalo aku dah tau, aku gitau hangpa no.





ps~ awat kawan2 aku sunyi ja? bz eh masing2? ka xjumpa butang komen? *masih cuba berpikiran positif. ia ada kat atas tu. bawah tajuk. nombor cenonet tu.

ps~ 'kamu' yang request entri ni, sila berpuas hati k. :p

12 comments:

ZaliHazali said...

wah, mesti bakal pakwe kau duck seorang yang lebih putih darri kau. eh.

nanti dah jumpa kena share kat sini

plink2

RoZ said...

nak tahu!!!
nada ngada2.
sila lah tempek gambar ok!:)

Shuhada Shah said...

Hahahaha
Funneh
Aku tau itu yang akan dibuat
=p

daisy.allie said...

bengong.. hang buang masa aku rasa teruje..~
hehehheh

~~DucKneSs~~ said...

hazali

pueh ati?hahah..xmau weh..aku mo yang lebeh kelabu dari aku..hahha

~~DucKneSs~~ said...

z

hahha..nak tau eh?xpe..xpe..sabo..nnt aku dah tau, aku roger..ni sedang dlm keadaan xtau nih, cmne nk cite..hahha

~~DucKneSs~~ said...

shu

tau eh?ye la..kita kn geng single..xkn tetiba nk intro sumbody..majik tol..ehhe

~~DucKneSs~~ said...

daisy

eh? teruja eh? bagus la tuh..mksudnya anda caring..thanks..hehhe

qirmumtaz said...

entri awak buat saya tersenyum hari ini..

~~DucKneSs~~ said...

(^_______________________^)

ya ka? glad to know. senyum banyak2 ye, bagus utk kesihatan..dtg2 la lagi k..

LifER said...

baru jumpa butang komen nih. dari harituh dah nak terjah komen...tp tang mana lah nak carik. seb baik nmpk no. 10 td (time tuh ada 10komen)kalau tak...smpi sudah xleh nk mgobrong di sini. hang punya butang komen tak nmpk dimata pijah oi. kaler dia sama cm bcground.

'mr HIM lah yer....mane? cepat tulis kasik havoc!'

(nah...skali dapat komen cm taip entri baru plak.hahah~hamik ko!)

~~DucKneSs~~ said...

dah agak dah musti ramai yang tak nampak..layout baru la katakan..tapi amat malas nak tukar jadikan layout yang lebeh user-friendly..haku buta IT..nnt2 bila de masa lapang, i tukar yek..hehehe..


ala kak shade, dah takdak lagi, mo intro lagu mana.. takdak otomen2 lagi nih..hehehe..nway, terjahan kamu amat dinanti..hehe