Wednesday, October 13, 2010

bila hati banjir

di sini, aku cuma nak tegaskan satu point saja..
tapi, untuk hangpa paham point2 aku, sila tengok koleksi2 gambar yang aku kutip dari pakcik Gugel..





 di atas adalah gaya2 menangis yang tak best..
muka sorang2 herot petot ja..
kompem orang pon tak larat nak tengok..






tapi kenapa kita tak tergolong dalam grup kedua ni ha?
korang penah terpikir tak?
cuba tengok gambar..






kan cun@ayu@cumel je kalo nanges gitu..
buleh nanges bila2 masa, di mana2 saja..
convenient sungguh..





ps~ aku? nanges dalam lemari jek. 


8 comments:

tHe anIMateD bIJaN said...

mujur jugak bole nangis. tgah shower pun susah mau nangis ni apa. huhu~

~~DucKneSs~~ said...

hhahah..jom nanges sama2..hahahah

alif zai mim ra said...

napa nangis-nangis ni? mingming kan kuat. chomel lagi. senyum deh. :)

~~DucKneSs~~ said...

baeklah!!!

bertukar menjadi MingMing!!!!!


maceh kawan..

Hint PerihaL said...

the point is..u mau ckp u nangis comel kan?...hahaha

~~DucKneSs~~ said...

oih oih Hint..
ko muncul kembali setelah lama menghilang!!!
anak dah bape org weh?

hehhe..aku cumel eh?maceh..maceh..LOL

alif zai mim ra said...

camtu la. *wink2*

~~DucKneSs~~ said...

*wink

bersemangat!!