Tuesday, December 14, 2010

new found LOVE



changgeh kan tajuk kali nih..
seyes ni..
aku rasa aku dah jatuh chenta..


kalo tengok mata aku skang ni, kompem leh nampak camni..
(bajet mana kaler ijo le gamaknya)

tapi sebelum aku cita lebih panjang dan lebar, mah aku nak mintak mahap dulu dari kawan2 yang rindu kat aku..
Daisy, Azmar, Z, Shu..
sori la ye, lama beno aku tak hapdet..

reasons: malas+takde berita best.
as usual la kan..

tapi skang dah de bite baek punya..



I'M IN LOVE

ini siriyes..

aku pi kenduri kawen kawan aku hujung minggu bebaru ni..
selalu cam tak best sangat pi kenduri sebab bukan kenai orang sangat..
tapi disebabkan best friend kawen, so, aku join jugak..
jadi orang dapur je..
tolong potong2 bahan..
nak masak kan tak reti..
tu je la sumbangan yang aku leh taburkan..

tapi..



petang kenduri tu, ada seseorang telah berjaya tangkap dan simpan pandangan mata aku..
memang dari jauh, takleh nak lepaskan pandangan..


muka dia amat slumber..
comel, hensem bercampur..
memang taste aku..
tapi yang lagi best, dia pon bagi respon baek kat aku..
korang tolong la doakan aku yek..

nak tengok pic dia?

nak?



amat amat amat amat amat amat amat amat comel kan?


rela aja dipeluk..
dah la cam teddy..
amat best peluk Haziq..
penyet la pipi dia bape kali pon, takdaknya dia nak jerit..
cool ja..
just the way i like..


sila tengok up-close picture of his chubby cheek..


aishhhh..
dari hari tu asek teringat dia je..



buleh pecaya tak kalo aku ada anak angkat segebu itu?

9 comments:

Cik Benang said...

Oh, Haziq is his name. So cute. Cantek, just like I am.
-CB

~~DucKneSs~~ said...

CB, laju beno ngko komen..

ye ke CB camni dulu..taknak pecaya la..camne skang leh tinggal tulang je?so-not-teddybear la..

btw, changing add..
missduckness.blogspot.com

ZaliHazali said...

kau kena tunggu haziq deawa tau duck.

~~DucKneSs~~ said...

hahhaa..ala, skang pon buleh apa..jadi baby aku..baby angkat..hehe

alif zai mim ra said...

apakah?? -_-"


mujoq hang habaq hang tukaq alamat.. ingatkan merajuk dah sebab tak dapat apdet selalu.. T_T

~~DucKneSs~~ said...

hahhaha..baru ja tukaq alamat..tukaq2 ja, trus roger azmar..

alif zai mim ra said...

okeh, roger! :P

daisy.allie said...

tiada maaf sehy ;p

btw, gile padat pipi die.. hahah..
cucuk ngan jarum, sure meletop.. *kidding*~

~~DucKneSs~~ said...

hahahha..jangan la cucuk2 dia..nnt aku plak terasa sakitnya..ecececce..

*sigh

rindu kat haziq